2009. július 3., péntek

Ingyenes koncertek Budapesten

Ingyenes koncert lista
Frissítve: 2009. agusztus 26.

A nagy világválság idején sokan a kultúrális kiadásokat vágják rövidebbre, ami valamilyen szempontból teljesen érthető. Azokat a széles tömegeket is meg lehet említeni, akik - világválság ide vagy oda - alig, vagy egyáltalán nem költenek kultúrális célokra. Ezen csoport számára talán a televízió jelenti az egyedüli szórakozás lehetőségét. Természetesen ott is megjelenik számos igényes koncertfelvétel, sőt vannak kimondottan zenei csatornák is, az azonban megállapítható, hogy ezeknek a műsoroknak a nézése nem adja meg az élőzenei koncert élményét, legfeljebb csak nagyon kis töredékét. Azt javaslom tehát, hogy akinek ideje engedi, menjen élő zenei koncertekre, annál is inkább, mert jónéhány jeles esemény ingyenes, tehát arra is jó, hogy tegyünk egy próbát, veszíteni nem veszítünk semmit.
Az alábbi ingyenes koncertek listával ehhez szeretnék segítséget nyújtani:


2009. szeptember 6. Szombat 19:00 Király Linda, Király Viktor, Király Benjamin, műfaj:pop, helyszín: Budapest, Dohány utcai zsinagóga, belépő: ingyenes koncert!

2017. április 22. Szombat 11:00, Zenetörténeti Múzeumban (Várngyed, Táncsics Mihály u. 7.) a Józsefvárosi Zeneiskola hangversenye 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése